BarisAkarsu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BarisAkarsu

Tüm Baris Akarsu Sevenlerinin Forumu..

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

MEHMET GÜLER / VATAN GAZETESİ (10.07.07-13.07.07)

YazarMesaj
selennn
Admin
selennn

MEHMET GÜLER / VATAN GAZETESİ (10.07.07-13.07.07) Empty
MesajKonu: MEHMET GÜLER / VATAN GAZETESİ (10.07.07-13.07.07)   MEHMET GÜLER / VATAN GAZETESİ (10.07.07-13.07.07) Icon_minitimePerş. Tem. 26, 2007 5:31 am

Yalancı Yarim’i devam ettirin

Bunu ben söylemiyorum. Yalancı Yarim’in seyircileri söylüyor. Onlar, Barış’ın anısına bu dizinin devam etmesini istiyor. Bakın dizinin tutkunlarından Merve Bahadır duygularını hangi cümlelerle dile getiriyor: “Barış Akarsu’yu milyonlar Yalancı Yarim dizisiyle tanıdı, sevdi. Kimi bir kardeş, kimi abi, kimi evlat, kimi de arkadaş olarak sevdi. Hayranları Yalancı Yarim’in devam etmesi için ellerinden geleni yaptı. Yayından kaldırılmaya hazırlanılan dizi bitirilmedi, devam etti. Barış, o kazanın meydana geldiği yere dizinin yeni bölümlerinin çekimleri için gitmişti. Fakat hiç beklenmedik bir şekilde aramızdan ayrıldı. Ama Tarık hala bizle. Eğer Barış’ı yaşatmak istiyorsanız, Yalancı Yarim’e bir Tarık bulup diziyi devam ettirmelisiniz. Çünkü Tarık yaşadığı sürece biz de Barış’ı anmaya, hatırlamaya devam edeceğiz. Elbette Barış’ın yerini kimseler alamaz. Elbette bu dizinin diğer oyuncuları için çok zor bir karardır. Ama Barış, hiç olmazsa kendisini hepimizin gönlüne kazıyan Tarık karakteriyle yaşamalıdır.” İşimiz isteklerinize tercüman olmak; yapmaya çalışıyoruz. Dizinin devam etmesini istiyorsunuz; biz de yazıyoruz. Barış’ın daha doğrusu dizideki Tarık’ın yerine onu hatırlatacak bir aday mı bulunur yoksa dizinin senaryosu yaşanan trajik gerçekle mi yoğrulur orasını gene en iyi siz bilirsiniz. Ama Yalancı Yarim tutkunları Barış’ın anısına bu dizinin devam etmesini istiyorlar. Umarım değerlendirirsiniz...

MEHMET GÜLER
10.07.2007
http://www4.gazetevatan.com/haberdetay.a...=4&wid=132
https://barisakarsu.0wn0.com
selennn
Admin
selennn

MEHMET GÜLER / VATAN GAZETESİ (10.07.07-13.07.07) Empty
MesajKonu: Geri: MEHMET GÜLER / VATAN GAZETESİ (10.07.07-13.07.07)   MEHMET GÜLER / VATAN GAZETESİ (10.07.07-13.07.07) Icon_minitimePerş. Tem. 26, 2007 5:32 am

MEMET GÜLER YAZMIŞ:

Salı günü Bizim Ekran�da, Barış Akarsu hayranlarından birinin gönderdiği bir mektubu yayınladım. Dizinin devam etmesini, genç yaşta kaybettiğimiz o güzel adamın anısının Yalancı Yarim�le sürmesini istediğini söylüyordu. Benzer dilekleri ifade eden birçok başka mektup ve telefon geliyordu. Mektupları okudum, üzgün seslerini duydum. Arayanlarla teker teker, uzun uzun konuştum. Gücüm yettiğince, acılarına ortak oldum. Sonra da bahsettiğim o mektubu köşeye koydum. Fakat yazı çıktıktan sonra, dizinin kesinlikle devam etmemesi gerektiğini söyleyen mektuplar, telefonlar yağmaya başladı. Üstelik, bana da çok kızmışlardı. Dizinin devam etmesini isteyenleri ve beni, Barış�ın anısına saygısızlık yapmakla suçluyorlardı. Bu köşeyi takip edenler bilir. Barış Akarsu hakkında en çok yazı, onun şarkıcılığını da, oyunculuğunu da öven en çok satır bu sütunlarda kaleme alındı. Geçen yıl sizlerle yaptığım bütün anketlerde, yılın en sevilen çifti olarak hep en üstte Barış ile Merve�nin isimleri vardı. Bugün, Yalancı Yarim�in devam etmesine karşı olan bir okurun mektubunu alıyorum Bizim Ekran�a. Çünkü bu köşenin asıl sahibi sizlersiniz. Ve Barış gibi yetenekli gençlerin üzerine nasıl titrediğimi de yine en iyi sizler bilirsiniz. İşte Zeynep Erkent�in mektubu: �Memet Bey, yazınızı şaşkınlıkla okudum. Bizler Barış�ın yokluğuna dayanamıyoruz. O süreçte çok acı çektik. Çekmeye de devam ediyoruz. Lütfen yazılarınızda Yalancı Yarim�in devam etmesi gerektiğini söylemeyin. Bu yaşanan acıyı bir de dizi olarak yeniden izlemeyi hiç birimizin yüreği kaldırmaz. Zaten dizide bir final oldu ve �Şoför Tarık� Naz�ı alıp babasının doğum günü partisine gitti. Yalancı Yarim de işte orada bitti. Biz, dizinin devamını istemiyoruz. Bunu izlemeye dayanamayız. Yokluğuna dayanamadığımız gibi...
http://www4.gazetevatan.com/haberdetay.a...tegoryid=4
https://barisakarsu.0wn0.com

MEHMET GÜLER / VATAN GAZETESİ (10.07.07-13.07.07)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-