selennn Admin
Mesaj Sayısı : 543 Yaş : 39 Localisation : Bursa Kayıt tarihi : 07/07/07
| Konu: ZERRİN ÖZER'den.. (09.07.2007) ve 17 Temmuz'daki cevabı Perş. Tem. 26, 2007 5:25 am | |
| Orda Mutlu Ol… 09.07.2007Ne yazılır ki gidenlerin ardından…işte,Allah sabır versin,Allah ailesine güç versin,sevenlerine güç versin gibi içten yürekten sözler ama …BU KADAR.! Yüreğim düğümleniyor,hani boğazım denir ya? Yemin ederim!!! isyan edesim var hayata her şeye.!!! Hani hep duymuşuzdur sakın isyan etme isyan isyanı çağırır ! ÇAĞIRMAZSA HATIRIM KALIR! İnanın kendimle ilgili hiçbir şeye isyan etmedim ama Barış’ın böyle ölümü isyan edilmeyecek gibi değil ki! Onu tanımadım,yalnızca televizyonlarda gördüm..hani derler ya,(bazı insanlar için) beyaz cam bile aradaki sevgi elektriğini geçirmeye engel değil…
Çok üzgünüm,keşke bu cümlenin daha anlatılır daha ifade edilir bir hali olabilseydi…KEŞKE bir şeyler yapabilseydik,KEŞKE yapılsaydı,KEŞKE yapılması lazımdı ,KEŞKE…!!…işte biz hep en üzüldüğümüzde KEŞKE demez miyiz? en kullandığımız kelime bu değil midir ? bunun içindir ki , hep hep nefret ettim bu kelimeden…çünkü öncesinde ya hata var, ya acı var, ya ölüm var.
Canım benim,vefatından sonra televizyon röportajında gördüğüm ‘kız çocuğum olsun onu sırtımda gezdiririm’ dediğinde, hıçkırıklara boğuldum.işte o an dayanamadım.Gencecikliğine,sevgi dolu oluşuna,hayat dolu oluşuna…O zaman ilk kez isyan ettim ve bu yüzden çağırmazsa da hatırım kalır dedim!!! Birde Amasra’ya gitti kuş gibi…Tabi ki ailesi orada…2,3 yıl sonra unutulacak…İşte bu içimi acıtıyor…Ve ağlıyorum…İyi kalpli sevgili Barış’çığım , sana şimdi bir sürü şey yazacak olsam yine KEŞKE ‘ler olacak….bu yüzden…sadece sana HEP DUA EDECEĞİM bunu bil .Seni hiç unutmayacağım…orada mutlu ol emi ? kar beyazdır ölüm ellerinden gülüm yine yoksun diye düşmanım her güne…… beste açar/tayfun duygulu ATAKLARIM AYYUKA ÇIKTI ! 17.07.2007Sevgili dostlarım, cevaplarınızı okuyorum... Yazıma ; içtenliğinize, paylaşımınıza TEŞEKKÜR EDEREK başlamak istedim. ‘‘İNSAN UNUTMAK ZORUNDADIR.AMA BU UNUTMANIN KENDİSİ DEĞİLDİR.UNUTMAK YOKTUR.’’ diyor çok saygı duyduğum yazar İNCİ ARAL, ‘TAŞ VE TEN ‘ adlı kitabında …Evet unutulmuyor,üstelik daha bir katmerleşiyor! Anneciğim zincirli kuyu mezarlığında yatıyor.10 yıl oluyor ve ben hala özler,üzülür ağlarım.Ama ben kimlerimi de kaybetmedim ki ? çook yakınlarımı da,sanatçı dostlarımızı da….herkes gibi…. Anuş’umu, Gülgün ‘ümü , Kerim’imi, , Cenk’imi… çok sevdiğim ve saydığım sanatçı büyüklerimi de…ve bir yenisi daha eklendi…….Barış’ımız Bir insanın yıllarca içimde sürmesi için bazen tek bir bakışı,tek bir sözü, tek bir davranışı bile yetti.insanların tek bir bakışında veya tek bir sözünde hayatlarının tümünü gördüm neredeyse.İçimde yıllarca yaşamaları için onlarla her dakika görüşmem gerekmedi..... Hepimizi çok sarsan bu ölümüyle şalterleri tamamen indirdim. Ataklarım ayyuka çıktı..Başımın tacı oldu negatiflik !Niye annemi yazdım? Annemi kaybettiğimde 70 yaşındaydı .Tabi ki her insan anasını kaybettiğinde üzülür, kahrolur, EKSİLİR .Ama annem hayatı yaşamıştı her rengiyle..Kerim VE Barış o kadar genç diler ki ! beni bu kahrediyor.Hayat henüz başlamıştı onlar için. Yoğun acılar,yoğun sevinçler yaşayamadılar. Mutluluğun ,ızdırabın hiç bir renginin hakkını veremediler bence!… İçim ağlıyor…genç kızlara da çok ağlarım. Hani evlenemeden ölen gencecik kızlarımız vefat eder, duyarım, okurum bir yerler de …! Gözyaşımı tutamam sanki göz yaşlarımla uğurlarım onları anlatamam,içim yanar! İnsanların ölmeden önce her şeyi yaşaması gerektiğine inanmışımdır nedense. Bazı insanları da o kadar başka bir sevgi ile seversiniz ki onları hatırlamak zahmetine katlanmanıza gerek kalmaz artık.Hatırlamak denen şeyin milyonlarca tetikçisi olabilir; bazen üzüntü,bazen yalnızlık,bazen anlaşılma isteği,bazen özlem. Oysa bazı kişiler unutulmuş-hatırlanma süreçlerinin çok ötesinde yaşarlar.Kendinizin kendiniz olduğunu nasıl ki unutamazsınız, hatırlamaya gerek duymazsınız,bazı kişiler de tıpkı buna benzer bir bilgiyle yaşar kalbinizde.Yani onları unutmak için zihnimin bulanması falan lazım;kendimin kendim olduğunu unutmam ,aklımdan olmam lazım… ZULA İnsan unutabilse KEŞKE . Hatırlamasa… Ölümü bir zihnim olduğu için kabullenemiyorum. Z.ÖZER http://www.sacitaslan.com/index.php?bl=zerrin | |
|