BarisAkarsu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BarisAkarsu

Tüm Baris Akarsu Sevenlerinin Forumu..

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Hülya Dergisi - 01 Ekim 2006

YazarMesaj
SeciLauri
Admin
SeciLauri

Hülya Dergisi - 01 Ekim 2006 Empty
MesajKonu: Hülya Dergisi - 01 Ekim 2006   Hülya Dergisi - 01 Ekim 2006 Icon_minitimeC.tesi Tem. 07, 2007 8:53 am

Barı$'ın Hülya dergisine 01-Ekim-2006 Tarihinde verdiği röportajı..

''BEN HİÇ AŞIK OLMADIM''

BARIŞ Akarsu,bir müzik yarışmasıyla hayatımıza girdi.Televizyon dizileri,albüm derken daha uzun bir süre de hayatımızda kalacak gibi...Ona şimdiye kadar kimsenin sormadığı sorular sorduk ve özel hayatına dair tüm sırlarını öğrendik.Peşinde sayısız hayranı olan BARIŞ'ın meğer şimdiye kadar hiç kimse gönlünü çalamamış...

1 - İSMİNİZİ KENDİNİZ KOYACAK OLSANIZ NE KOYARDINIZ?
İsmimi seviyorum,yine BARIŞ koyardım.Bana yakıştığını düşünüyorum.
2- HAYATTA EN UTANDIĞINIZ AN?
Hiç utanacağım bir durum olmadı.Küçükken olmuştur tabii ama önemli birşey hatırlamıyorum.
3- KAÇ YAŞINDA İLK KEZ AŞIK OLDUNUZ,ADI NEYDİ,NASIL BİRİYDİ?
Hiç aşık olmadım.Ama olmayı isterim,dış görünüş benim için hiç önemli değil.Eğlenceli,beni güldüren ,rahatlatan,dürüst ve benimle herşeyi paylaşan biri olmalı.
4- BUGÜNE KADAR BİRİNİN SİZİN İÇİN YAPTIĞI EN ROMANTİK ŞEY NEDİR?
Keşke bu soruya verecek bir cevabım olsa...Sevdiğim insanlar ,dostlarım,ailem beni mutlu edecek çok şeyler yaptılar ama aşkın romantik dünyasına hiç giremedim.
5- BİR KADININ ÖNCE NERESİNE BAKARSINIZ?
Gözlerine bakarım ve onu tanımaya çalışırım.Bakışlar insanı ele verir.Karşınızdakinin ne kadar dürüst olduğunu,sevgisinin ne kadar gerçek olduğunu bakışlarından anlarsınız.
6- SEVGİLİNİZİN ÖZEL EŞYALARINA BAKTIĞINIZ,CEP TELEFONU MESAJLARINI OKUDUĞUNUZ OLDU MU?
Kesinlikle böyle birşey yapmam.Sevgili de olsak herkesin özel alanları olmalı .Ayrıca saygısızlık ve güvensizlik belirtisi bu.Ne ben yaparım ne de yapılmasını isterim.
7- SEVGİLİNİZİN SİZİ ALDATTIĞINI GÖRSENİZ...
Döner arkamı giderim ve her şey orada biter .Başka biriyle beraber olmayı seçmiş biriyle o andan itibaren alakam olamaz.Sadece üzülürüm.
8- HİÇ SEVGİLİNİZİ ALDATTIĞINIZ OLDU MU PEKİ ?
Olmadı.Aldatmak benim için sadece bir başka bedenle birlikte olmak değil.Sevgilime yalan söylersem veya o da bana aynısını yaparsa , bu da aldatmak değil midir?
9- SEVGİLİNİZE NASIL HİTAP EDERSİNİZ? CANIM,AŞKIM,HAYATIM VS?
Yavrum,sevgilim,canım farketmez sevgimi belirten ,içimden gelen her güzel hitabı kullanırım.Ama içimden gelmeli...Karşı taraf beni böyle şeylere zorlarsa inadına çıkmaz ağzımdan o sözler.Her şeyde olduğu gibi ilişkimde de doğallık çok önemlidir benim için.
10- BİR KADINDA EN TAHAMMÜL EDEMEDİĞİNİZ ŞEY ?
Bir çok şeye tahammül edemeyebilirim.Bana karışmasına,değiştirmeye çalışmasına,yalan söylemesine...
11- AŞKTA TERK EDEN Mİ , TERK EDİLEN MİSİN?
İkisi de olabilirim.Belli olmaz ki.
12- AŞKIN ÖMRÜ SİZCE NE KADAR ?
Bir gün de olabilir,sonsuza kadar da sürebilir.İnsanlara bağlı bu.Tüketim toplumunda yaşıyoruz ve en çabuk tükettiğimiz şey de insan.Ben hayatımdaki insanları tüketmemeye çalışırım,olduğu gibi kabul ederim.Onu yok edip başka bir insan haline getirmeye çalışmam .Dilediğim gibi bir iletişim yakalarsam ,sonsuza kadar süren bir aşk değil belki ama sonsuza kadar süren bir ilişki yaşayabilirim.
13- EN UZUN İLİŞKİNİZ NE KADAR SÜRDÜ?
Öyle çok uzun bir ilişkim olmadı ve bu konuda hiç hesap tutmadım.
14- AŞIK OLDUĞUNUZU NASIL ANLARSINIZ,NASIL BELİRTİLER GÖSTERİRSİNİZ?
Bugüne kadar hiç aşık olmadım.Duygusal bir insanım.Büyük bir ihtimalle sırılsıklam aşık olacağım birgün.Karnıma ağrılar girecek,uykularım kaçacak !
15- HAYATINIZDAKİ EN BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI?
Tek bir hayal kırıklığım yok. Bazen insanların beni hayal kırıklığına uğrattığı oldu.İnsanları tanıyamıyorsunuz,çok değişebiliyorlar.
16- SİZE KAZIK ATAN BİRİNDEN NASIL İNTİKAM ALIRSINIZ?
İntikam insanı tüketen bir duygu.olan biteni geride bırakıp,yoluma devam ederim.Kendimi tüm kötü duygulardan arındırmaya çalışırım.Bence mutluluğun anahtarı bu.
17- HİÇ KAPILARI AÇTIRMAK İÇİN ADINIZI KULLANDINIZ MI?
Hiçbir zaman yapmadım,yapmam da.Ben mücadele ederek bulunduğum yere geldim,hala da mücadele ediyorum.Elbette insanlara yardım etmeyi severim ama bunu başkalarının haklarını çiğneyerek yapmam.
18-SÜREKLİ MIRILDANDIĞINIZ ŞARKILAR...
OOOOOO... O kadar çok ki , ruh halime göre değişir.
19- HESABINIZA YANLIŞLIKLA 100 BİN DOLAR YATIRSALAR NE YAPARSINIZ?
Bankaya başvurur,düzeltilmesini isterim.Bana ait olmayan hiçbir şey istemem.İhtiyacım da yok.
20-BİRİNİN ARKASINDAN KONUŞURKEN YAKALANDIĞINIZDA NE YAPARSINIZ?
Yakalanmam ki ... Başkaları hakkında konuşmaktan hoşlanmam.
21- KONTROLÜNÜZÜ KAYBETTİĞİNİZDE EN ÇOK YAPTIĞINIZ ŞEY ?
Benim öfkem anlıktır çabucak geçiverir.Bir an dağılsam da hemen toplarım kendimi.Kazara birinin kalbini kırmışsam tamir etmeye çalışırım ve bu beni gerçekten çok üzer.
22-HANGİ DURUMDA BİRİNE YALVARIRSINIZ?
Kendine ya da başkalarına zarar vermeye çalışan biri olursa onu yolundan döndürmek için yalvarabilirim.Dünyadaki kötülüklerin,savaşların sona ereceğini bilsem kime gerekiyorsa yalvarabilirim.Bunun dışında kendim için asla yalvarmam.
23- BİR KIYAFET BALOSUNA HANGİ KIYAFETLE GİTMEK İSTERDİNİZ?
Korsan ya da şövalye olurdum.
24- BUGÜNE KADAR YAPTIĞINIZ EN ÇILGINCA ŞEY?
Eğlenmeyi çok severim.Bir sürü çılgınca şey yapmışımdır ama en çılgınını henüz yapmadım.Fırsat bekliyorum...
25- DÜNYADA HERHANGİ BİR YER OLSAYDINIZ NERESİ OLURDUNUZ?NEDEN?
Dünyanın herhangi bir yerindeki bir deniz olabilirm.Denizin sınırsız özgürlük hissine kapılır,dalgalarla istediğim yere ulaşırdım.Buharlaşıp gökyüzüne sonra oradan toprağa düşebilir,sonsuz döngünün içinde kaybolurdum.
26-SİZİ ÜÇ KAVRAMLA ÖZETLESELER NE DERLERDİ?
Doğal,dürüst,eğlenceli.
27- EN BEĞENDİĞİNİZ POLİTİKACI KİM VE NEDEN?
Kimi beğeneyim ki... Memleketin haline baksanıza.Eminim ki iyi bir şeyler yapmaya çalışan politikacılar vardır ama onlar da sistemin kıskacında eli kolu bağlıdır.
28-HANGİ KOŞULDA YALAN SÖYLERSİNİZ?
Birinin üzülmesini engelleyebileceğimi bilsem küçük yalanlar söyleyebilirim.Onun dışında yalandan nefret ederim,çünkü yalan bir örümcek ağıdır,söyledikçe bir diğeri gelir ve hayatınızı ele geçirir.
29- SİZCE YAŞAYAN EN SEKSİ STAR KİM?
Madonna.Bence hem gerçek bir star hem de çok seksi.Yaptığı herşey olay oluyor.
30-DÜNYADA HANGİ STARLA AYNI SAHNEDE OLMAK İSTERSİNİZ?
Sebastian Bach,Axl Rose.Onları sahnede dinleme ve izleme şansım oldu,çok mutluyum.
31- ŞİMDİYE KADAR SİZİ EN ÇOK ETKİLEYEN FİLM HANGİSİYDİ?
Cindirella Man
32- EN BÜYÜK KORKUNUZ?
Hiç korkum yok.Korkularımı çocuklukta bıraktım.
33- HİÇ ESTETİK AMELİYATI GEÇİRDİNİZ Mİ?
Geçirmedim.Plastik bir ifadem olmasını istemiyorum.Kimsenin kendine ne yaptığı beni ilgilendirmez ama ne kadında ,ne erkekte estetikten hoşlanmıyorum.İnsanlar aynı yüze sahip olmaya başladılar,ne korkunç değil mi?
34- EN KORKUNÇ KABUSUNUZU HATIRLIYOR MUSUNUZ?
Hayır.
35- SÜREKLİ YAPTIĞINIZ AMA BAŞKALARI TARAFINDAN TUHAF KARŞILANAN ŞEY?
Herkesin,özellikle beni eskiden beri tanıyanların bana sürekli söylediği bişey var ''Biraz artist gibi davransana oğlum,değiş azıcık''Şöhretli olunca bambaşka bir insana dönüşmenizi bekliyorlar.Benden beklemesinler ,tuhaf ta karşılamasınlar.
36-HİÇ İNTİHAR ETMEYİ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ?
Düşünmedim.Güçlü bir insanım ben.Sorunların altından kalkabilecek gücü kendi içimde buluyorum.
37- HAYATINIZIN AMACI NEDİR?
Ölene kadar müzikle iç içe olmak.Şarkılarımın yıllar sonra söylenmesi.Ardımda iyi izler bırakmak.
38- TERAPİSTİNİZ VAR MI?
Var.Kendimin terapistiyim.Kendimle konuşurum.Sinirlenince kendimi sakinleştirir ,üzülünce beni mutlu edecek bir şey yaparım.Hata yaparsam nedenini sorgular bir daha yapmamak için kendime neler eklemem ya da neler çıkarmam gerektiğini düşünürüm.
39- EN SON NEYE GÜLDÜNÜZ?
Ben hep gülerim.
40- LAKABINIZ VAR MI?
Joker
41- UNUTAMADIĞINIZ TATİLİNİZ?
Hiçbirini unutamadım.
42- SİZCE AVRUPA BİRLİĞİ'NE NE ZAMAN GİRECEĞİZ?
Hiçbir zaman.Hatta bence Avrupa Birliği diye bir şey kalmayacak zaten.
43- BİR ÇOCUĞA HAYATA DAİR NE ÖĞÜT VERİRDİNİZ?
Özgüvenin,çalışmanın,öğrenmenin,özgürlüğün ve ailenin önemini anlatırdım.Bunların hepsinin bir arada olabileceğini öğütlerdim.En önemlisi sevgiyle her şeyin halledilebileceğini söylerdim.
44- YAŞADIĞINIZ EN BÜYÜK ACI NEDİR?
Acılarım benim için özeldir.
45- YÜZYILIN DAHİSİ OLARAK SEÇTİĞİNİZ ÜÇ İSİM?
ATATÜRK,Bill Gates,Einstein
46- BİR ZAMAN MAKİNESİ OLSA HANGİ ÇAĞA GİDERDİNİZ?
Ortaçağa gidebilirdim geleceğe de...Ya her dönemde sevdiğim ,merak ettiğim birşey var,çok zor bir soru!Geçelim...
47- MECLİSTE GÖRMEK İSTEDİĞİNİZ ÜÇ İSİM?
Bizim için doğru olanı yapsınlar da...İsimler ve şekiller beni ilgilendirmez.
48- HAYATTAKİ EN BÜYÜK LÜKSÜNÜZ?
Ben lüks adamı değil,keyif adamıyım.
49- VÜCUDUNUZUN EN BEĞENDİĞİNİZ VE EN BEĞENMEDİĞİNİZ YERLERİ?
saçlarımı ve gözlerimi özellikle severim.Kendini beğenmişlik gibi olmasın ama sevmediğim bir yerim yok.
50-SON SÖZ?
Ne sorulardı be terletti,50 soru dile kolay öss gibi.Neyse,çok güzeldi,herkese başarılar.

-Alıntıdır-

$arkıLarın, bizler var olduğu sürece söyLenecek barı$!!
https://barisakarsu.0wn0.com

Hülya Dergisi - 01 Ekim 2006
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Chica - 01 Ekim 2006
» Cumhuriyet Gazetesi - 07 Ekim 2006
» Hafta Sonu Dergisi Baris Akarsu